ما از نسل میمون ها نیستیم

1400/09/03   20:21
مطالعات و پژوهش ها نشان می دهد که انسان های مدرن امروزی از نسل میمون ها نیستند و آخرین اجداد مشترک بین میمون ها و انسان ها دارای ویژگی های متمایز و منحصر به فردی بوده است.
ما از نسل میمون ها نیستیم

در حقیقت موضوعی که ما انسان ها نمی دانیم این است که انسان های خردمند امروزی مربوط به کدام نسل می شوند. " چارلز داروین " در کتاب خود بنام " هبوط انسان " به این مبحث اشاره کرد که انسانها از منشأ آفریقا هستند و اجداد انسانها با گونه های میمون های زنده ی کنونی کاملا متفاوت است. مطالعات جدید انجام شده توسط گروه های بین المللی در زمینه ی دیرینه شناسی انسانها از این نظریه ی داروین حمایت می کنند و به این نتیجه دست یافته اند که آخرین اجداد مشترک انسانها و میمونها دارای صفات متمایز خود بوده و با انسان ها و میمون های مدرن امروزی تفاوت های بسیار زیادی داشتند.

98 درصد از DNA شامپانزه ها و انسانها مشترک می باشد. شامپانزه ها در تیره ی Pan قرار دارند در حالی که انسانها از تیره ی Homo هستند و این یکی از تفاوت های انسان ها و شامپانزه ها می باشد و یکی دیگر از دلایلی که می تواند این تفاوت را رقم بزند این است که انسانها حدود 9 میلیون سال قبل از شامپانزه ها بوده اند و به تدریج از هم انشعاب یافته اند. حدود 23 میلیون سال قبل و در دوران "میوسن" گونه ای از میمون ها وجود داشته اند و ترکیبی از ویژگی های مشترک مانند چهار دست و پا راه رفتن و قائم راه رفتن را در خود داشتند که باعث شد برخی از دانشمندان میمون های آن دوران را از تبار انسان ها جدا بدانند. برخی دیگر از دانشمندان از نظریه ی پراکندگی برخی از میمون های این دوره در مناطق آفریقا و اوراسیا که حدودا مربوط به16 میلیون سال قبل می شود حمایت می کنند. آنها معتقدند برخی از این میمون ها باعث بوجود آمدن گونه ای از ارانگوتان های اروپایی شده اند و برخی دیگر از آنها به آفریقا بازگشته و به میمون های آفریقایی مدرن تبدیل شده اند.

دانشمندان دیگری نیز معتقدند که در اواخر دوره ی میوسن در آفریقا، تکه تکه شدن زیستگاه ها باعث تکامل انگشتان میمون آفریقایی و همچنین راه رفتن روی دوپا شده است. آنها معتقدند راه رفتن روی دوپا به اجداد انسانها این امکان را داده تا متناسب با رژیم غذایی خود بتوانند جا به جا شوند. این نظریه ها و مطالعات باعث شد تا تلاش های پژوهشی آینده در مناطقی باشد که فسیل های میمون های دوران میوسن در آن یافت نشده اند.

چیزی که مشخص است این است که انسان تباران دارای چهار زیرشاخه شامل شامپانزه ها، گوریل ها، ارانگوتان ها و انسانها می شوند. انسان خردمند امروزی یک پستاندار از نوع دوپا و از رده ی نخستینیان است. اما در این بین گونه ای نیز بنام انسانیان وجود دارد که شامل تمام گونه های موجود و منقرض شده ای است که به انسان و شامپانزه های امروزی بسیار نزدیک تر است.

امتیاز دهی به مقالهScoring the article
 
ثبت نظر یا سوالRegister comments or questions
نام و نام خانوادگیfirst name and last name
ارسال
نظراتComments   (0)
ترتیب
دلار: 70,306تومانبیت کوین: 92,679 دلار
703060
fa