دانشمندان موسسه ی درمان شناسی زیستی SAB هم اکنون مشغول انجام آزمایشات خود بر روی مجموعه ای از آنتی بادی ها یا پادتن هایی با نام Polyclonal هستند. این پادتن ها توسط بدن انسان ساخته شده و می توانند یک ارگانیسم یا ویروس مهاجم خاص را دفع کرده و از گسترش وسیع آن جلوگیری کنند.
پادتن های پلی کلونال این موسسه در گذشته برای معالجه ی بیماری های مرس ( MERS ) و آنفلوآنزا استفاده شده است. در حال حاضر با استفاده از پلاسمای خون گاو، برای درمان ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع گسترده ی آن مورد آزمایش قرار گرفته اند. البته باید یادآور شد که گاوهای مورد استفاده برای این آزمایشات بالینی، گاوهای معمولی نیستند چرا که ژن هایی از سیستم ایمنی بدن انسان که باعث تولید پادتن در بدن می شود، به این حیوانات تزریق شده است.
تزریق این ژن ها به گاوها، آنها را قادر می سازد با آنچه که بدن آنها به عنوان عفونت و یا حمله ی ویروس تشخیص می دهد، مقابله کنند. مدیر موسسه SAB آقای " ادی سالیوان " در گفته های خود یادآور شد که این گاوها پادتن های خنثی کننده ی قوی را به طور ویژه و هدفمند تولید می کنند که این امر می تواند در آزمایشات بیماران انسانی مورد استفاده قرار بگیرد.
دانشمندان بر این باورند که پادتن های خنثی کننده و هدفمند می توانند به جلوگیری از عفونت و یا کند کردن سرعت عفونت در افراد در معرض ابتلا به ویروس کرونا کمک کند. دانشمندان تصمیم گرفتند که برای این کار از گاوها استفاده کنند، زیرا بر این باورند که می توانند مقادیر زیادی پلاسما بالغ بر 30 تا 45 لیتر را از خون گاوها بدست آورند.
بر اساس گفته ها و گزارشات رسیده، گاوها نسبت به اهداکنندگان پلاسمای انسانی مزیت بیشتری دارند. آنها دارای ایمنی قوی تری نسبت به انسانها بوده که همین موضوع سبب می شود تا واکنش آنها در تزریق مکرر ویروس کرونا قوی تر شود.